Allerheiligen door de ogen van Arnauld Delheille

Allerheiligen blijft een piekperiode voor floristen hoewel het jaarlijkse kerkhofbezoek enkel nog bij de oudere generatie echt ingebakken zit. Positief is dat de creatieve mogelijkheden geweldig zijn toegenomen sinds de chrysant een beetje van haar ‘grafstuk’ gevallen is. Jezelf onderscheiden is tegenwoordig meer dan ooit de boodschap. Alleen: hoe doe je dat? Fleur Magazine zocht en vond inspiratie bij topflorist Arnaud Delheille.

De rouwcreaties van Arnauld Delheille zijn een aanrader voor wie de Allerheiligenperiode niet synoniem hoeft te staan met somberheid. De jonge Waal stelde zijn nieuwste creaties tentoon op de vakbeurs All4Home eind augustus in Brussels Expo.

Kransen, harten, kruisen, ja zelfs gitaren werden floraal vormgegeven. Op elke steekschuimvorm drukt Arnauld

zijn signatuur door sereniteit te vermengen met kleur. Frisse en zachte pasteltinten, maar ook warme rode en paarse accenten helpen je afstappen van de platgetreden paden.

Voor ons bewijst Arnauld Delheille dat je voor rouwstukken evenzeer je creatieve brein de vrije loop mag laten, zolang alles maar harmonie en waardigheid uitstraalt. Oordeel natuurlijk vooral zelf.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.