Alle vormen bladgroen in nieuw magazine Adomex

Adomex heeft in zijn gloednieuw Green Powers magazine alle soorten bladgroen gerangschikt per bladvorm. Handig voor bij het bloemschikken!

Advertising

“We voelden dat floristen niet zozeer behoefte hebben aan een zoveelste alfabetisch overzicht van alle soorten bladeren. In ons nieuw magazine hebben we alle types groen gebundeld per vorm. Dat sluit veel beter aan bij hun visuele manier van denken”, verklaart Caroline Nederpelt, marketing- & communicatiemanager van Adomex.

Het nieuwe Green Powers magazine van Adomex focust zo op alle mogelijke vormen snij- en decoratiegroen. “De vorm zorgt immers voor de sfeer en de specifieke uitstraling van het boeket of het arrangement”, vertelt bedenker Sarah Dikkers.

Het nieuwe Green Powers magazine van Adomex. ©Adomex

Alle vormen

Ben je op zoek naar puntige bladeren, ronde met inkepingen, krullerige of heel smalle? In het Green Powers magazine passeren alle vormen groendecoratie de revue: van waaiervormig, ellipsvormig, struikvormig tot mosachtig maar ook sprieten. Handig én inspirerend.

Groen geldt immers al lang niet meer als opvulling in een boeket. Bladgroen zorgt voor kleur en karakter, vandaar de enorme populariteit.

Bekijk online

Het Green Powers Magazine is online te bekijken en te verkrijgen op de Adomex stand op de Trade Fair Aalsmeer (standnummer 16.2) en op de Green Powers Huisshow in de Adomex-vestiging in Aalsmeer (Legmeerdijk 313).

>> adomex.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: