ALL4home – sfeermaker uit vorige edite [video]

ALL4HOME, de vakbeurs voor professionals uit de decoratie-, bloemen- en geschenkensector, is reeds aan zijn derde uitgave toe. Net zoals vorig jaar vindt de najaarseditie van de beurs plaats van 24 t.e.m. 27 augustus 2014 in Flanders Expo Gent en zoals steeds is de beurs opgedeeld in 3 segmenten: ALL4DECORATION, ALL4FLOWERS en ALL4GIFTS.

ALL4HOME zou ALL4HOME niet zijn zonder de prachtige decoratie en trendkamers. Nieuw dit jaar zijn de ‘new collection’ bordjes waarmee de standhouders hun nieuwe collecties extra in de kijker kunnen zetten.

Bij het binnenkomen van de beurs krijgen alle bezoekers bovendien een leuke goodiebag met gadgets van een tiental standhouders.

(*) Hieronder een kort videoverslag van de voorjaarseditie 2014.

ALL4HOME is een beursconcept voor de decoratie- bloemen- en geschenksector en het resultaat van een samenwerking tussen een aantal vooraanstaande Belgische en Nederlandse sectorondernemingen.

De Koninklijke Unie van de Floristen van België (KUFB) is tevens de officiële partner. Op termijn wenst beursorganisator Claever Associates ALL4HOME uit te laten groeien tot een vaste waarde en dé referentie in de Benelux voor professionals in decoratie, geschenken en bloemen.

ALL4HOME wenst terug te gaan naar de basis en zich toe te leggen op wat echt belangrijk is: het rechtstreeks in contact brengen van haar standhouders met de juiste doelgroepen met het oog op verkoop.

www.all4home-fair.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.