All4Home: hoogdagen voor de florist

Tussen 1 en 4 februari bezochten weer tal van bezoekers All4Home, de vakbeurs voor de interieur-, cadeau-, en bloemensector. Net zoals vorig jaar, werden het opnieuw vier hoogdagen voor de florist. 

Naar traditie zorgde de KUFB ook dit jaar weer voor heel wat randanimatie. Deze editie werd gekenmerkt doordat er elke dag animatie voorzien werd. Op zondag 1 februari verwelkomde de beurs exclusief de eindselectie van de Belgische kandidaten voor het Europees Kampioenschap Bloemschikken en kon u ook de wedstrijd voor floristen met Valentijnsbloemstukken en de wedstrijd voor de scholen bewonderen. Verder was er op maandag ook een  project ‘Jong Talenten’ en op dinsdag de preselectie voor de Skills. Ook de trendboulevard was floristiek ingekleed  met commercieel bloemwerk.

Het grote accent lag op Anthurium. “Elke florist zou met deze bloem moeten leren werken”, aldus Marijke Walbers van KUFB. “Dankzij de lange houdbaarheid blijven creaties mooi. Bovendien zal deze Anthurium nooit in de grootdistributie terechtkomen omdat ze zo delicaat is. Iedereen heeft er dus baat bij om met deze prachtige bloem te werken.”

www.all4home-fair.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.