Alflora en Basics & Trends onderzoeken krachtenbundeling

Alflora en Basics & Trends onderzoeken de mogelijkheden om de krachten te bundelen die zullen moeten leiden tot schaalvoordelen voor zowel de klant als beide bedrijven.  Afronding en implementatie van het onderzoeksresultaat wordt voorzien ultimo voorjaar 2014.

De markt is aan het veranderen. Consumentenuitgaven nemen af en de komst van internet zorgt voor een verschuiving in inkoopkanalen, zowel op de consumentenmarkt als in de zakelijke markt. Door samen in te spelen op deze veranderingen, willen Alflora en Basics & Trends de kwaliteit van dienstverlening waarborgen. Serviceniveau en concurrerende prijzen staan daarbij hoog in het vaandel.

Alflora b.v. is onderdeel van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop. Basics & Trends heeft 6 filialen in Nederland en verkoopt haar assortiment in heel Europa online via www.basicsentrends.nl. Basics & Trends is onderdeel van Van Dillewijn Group.

Beide organisaties zijn veelal gevestigd in inkoopcentra voor de bloemist, waar de bloemist onder één dak terecht kan voor snijbloemen, planten, een compleet basisassortiment bloemisterijartikelen en trendy seizoensartikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.