Agora Luik wordt place to be voor klanten Agora Herk-de-Stad

Steeds meer floristen vinden de weg naar de online webshop van Agora. De afgelopen jaren zijn de online bestellingen dan ook flink gegroeid. Door de toename van de online aankopen werd weliswaar besloten de activiteiten in Agora Herk-de-Stad over te dragen naar de filialen in Luik en Kontich. Een combinatie van cash & carry en online verkoop blijft echter de absolute prioriteit van de groothandel.

Advertising
 

agora groupAgora Luik alternatief voor Agora Herk-de-Stad

Vanaf 1 januari 2019 zal het filiaal van Agora in Herk-de-Stad niet meer beschikbaar zijn. Tot aan het einde van dit jaar zal er voor de klanten nog niets veranderen. Ze kunnen blijven rekenen op de service en het assortiment dat ze van Agora Herk-de-Stad gewend zijn.

“Wij zullen alles in staat stellen om de overgang van Herk-de-Stad naar Luik/Kontich voor hen zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen”, meldt Agora. “Klanten kunnen blijven rekenen op hun vaste contactpersoon die samen met hen naar de meest praktische oplossing zal zoeken.”

Klanten uit de regio Herk-de-Stad kunnen kunnen hun vaste contactpersoon of Agora contacteren over een mogelijk leverdienst om zo hun tijd te optimaliseren.

Vlot bereikbaar

Agora Luik heeft als grote troef de bereikbaarheid. Vanuit Limburg, de Antwerpse Kempen en Vlaams-Brabant ben je er vaak sneller dan in Antwerpen en je wordt er evengoed in het Nederlands bediend. Bovendien is het assortiment er reuze met liefst 15.000 m² aan bloemen, planten en decoratie. De moeite om eens te proberen.

Ook Agora Kontich, tussen Mechelen en Antwerpen, is een aanrader met 30.000 m² winkeloppervlakte.

>> agoragroup.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: