Agora Kortrijk opent haar deuren

Op maandag 3 april ging de nieuwe Agora in Kortrijk open. Dit werd feestelijk ingezet met onder andere heerlijke hapjes, gratis drank en demonstraties van de Nederlandse arrangeur Gary Loen en van bloemsierkunstenares Annick Mertens. 

L.I.F.E.
Live. Innovation. Future. Experience. Dat is het motto van de gloednieuwe Agora in Kortrijk, waar de beleving centraal staat. Althans, dat beloofde de organisatie ons. En niets is minder waar. Wanneer je het filiaal binnenwandelt, bots je meteen op de ruimtes die eveneens ‘Innovation’, ‘Future’ en ‘Experience’ gedoopt zijn. Daar kan je je laten inspireren of rechtstreeks je favorieten uit de showroom met trends en noviteiten plukken.

Meer nieuws

En er is meer. Agora Kortrijk is 24/7, dag en nacht open. Aan de hand van een speciale code kunnen de klanten het filiaal ook ‘s nachts betreden. Op die manier willen de zaakvoerders dat de klanten zelf hun ideale koop- of kiesmoment kunnen inplannen. Bovendien kan de consument zo ook de files omzeilen. Daarenboven wordt het leveringssysteem uitgebreid. Vanaf nu levert Agora drie keer per week.

Verder zal Agora Kortrijk het decor zijn voor talrijke infosessies en workshops voor professionals. Onder andere ‘social media’, ‘winkelbeleving’, ‘color & trends’ en ‘personeel & management’ komen aan bod. Voor meer informatie over deze of andere netwerkmomenten, moet je je wenden tot de balie van het filiaal in Kortrijk of een e-mail sturen naar [email protected].

En natuurlijk mag ook de koffiehoek niet vergeten worden. Daar kan je indien nodig wakker worden met een bekertje koffie én gratis wifi tijdens een nachtelijk  bezoek.

Annick Mertens voor Smithers-Oasis
Mertens liet zich van haar creatiefste kant zien tijdens haar demonstratie met steekschuim van OASIS®. Zo ging ze aan de slag met oude boeren zakdoeken. Daarnaast trakteerde ze de bezoekers op nog wat paasinspiratie en lieflijke arrangementen op basis van wit.

Innoverend bloemwerk van Gary Loen
Gary Loen gaf de aanwezigen een lesje in no-nonsense tijdens zijn demonstratie. Hij presenteerde de bezoekers “Amsterdamse boeketjes”, ruikers die je kan herkennen aan de bonte, talrijke kleuren en de opvallende afwezigheid van groen. Hij greep qua stijl terug naar de jaren zeventig, een periode waarin de natuur nog hoogtij vierde. “Het hypergestileerde uit”, vindt Loen. “Daar is niks natuurlijks aan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.