Agora Kontich opent haar deuren

Op maandag 29 augustus 2016 opent Agora Kontich haar deuren. Vanaf 7 tot 21 uur kan je terecht bij de groothandel voor opendeurdag boordevol activiteiten.

Opendeurdag Agora 2015Seminaries
Tijdens de opendeurdag worden een reeks infosessies van telkens 30 minuten georganiseerd. De seminaries hebben een goedgevuld programma boordevol met frisse ideeën, tips en trends waardoor je met volle energie het najaar kan starten. Zo is er ten eerste het seminarie “Sharing 35 years of flower experience”, waar een collega bloemist vertelt over de pijlers en de drijvende kracht in de bloemenwereld, namelijk, passie en positivisme.

Advertising

Ook Hilde Francq van Francq Colors is van de partij. Zij zal de trends en de kleuren van het najaar en de winter van 2016 uit de doeken doen. Vervolgens worden PMO, Personeels- en managementopleidingen voor KMO’s in Retail voorgesteld. Dat zijn praktijkgerichte en inspirerende opleidingen voor ondernemers en medewerkers. Dan is er nog “Gary’s flowerlab”, waar bloemenarrangeur Gary Loen uitlegt hoe je een beleving met bloemen en groen creëert. Patrick Merckx en An Theunynck van de Agora Community doen tot slot het consumenten gedrag uit de doeken.

Vraag je inschrijvingsformulier aan per mail via agora@agoragroup.com of vul je formulier in aan de kassa van je Agora-filiaal. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

DemonstratiesOpendeurdag Agora 2015
Onder andere de Duitse Brigitte Heinrich zal van de partij zijn om een demonstratie te geven over commerciële planten en combinaties van producten van Lehner Wolle. Ook Jolien Vanderstappen en Arnauld Delheille willen het publiek inspireren met hun demonstratie over fantasierijk bloemwerk en verpakkingtips. Annick Mertens zal op haar beurt demonstreren hoe je sfeervol bloemwerk maakt met noviteiten van Smithers-Oasis®. Giada Grazaini van Don Florito (NL) brengt in samenwerking met Chrysal seizoensgebonden creaties.

En nog zo veel meer!
Je kan er bijvoorbeeld ook je oor te luisteren leggen om creatieve en snelle tips te vergaren om je planten origineel te verpakken. Daarnaast laten ze bij Agora bijvoorbeeld ook groen van zijn verrassendste kant zien tijdens de presentatie ‘All about Leaves’.

Is je najaar nog niet kleurrijk genoeg? Dan zal een presentatie met orchideeën van Optiflor daar verandering in brengen. Daarenboven geeft Agora kant-en-klare ideeën om trendy frivole boeketjes te maken. Ook worden er rozen uit Omang (Kenia) voorgesteld.

Fleur Magazine zal ook aanwezig zijn op de opendeurdag van Agora. Bij onze stand kan je terecht voor de nieuwste boeken over floral art en – design.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: