Agora Birthday Party op 6/9 : groot feest met leuke promoties en prijzen

Niks dan positieve reacties na de eerste opendeurdag bij Agora Kontich. Zorg dus dat je de herkansing niet mist, nu maandag 6 september. Je bewondert er de prachtige herfstcollectie met bloempotten, vazen en decoratie. En geniet van de prachtige bloemencreaties van Atelier Sören Van Laer.

De klantendagen staan in het teken van 40 jaar Agora.

Advertising
 

40 jaar dezelfde passie voor bloemen en planten. Een uitgelezen kans om alle klanten te bedanken voor hun bijdrage aan dit prachtige familiebedrijf. Daarom organiseert de groothandel een groot feest, met leuke promoties en prijzen, hapjes en drankjes, muziek en nog veel meer.

Zoveel moois

Je zal genieten van de sfeervolle inkom met bamboe, anthuriums en orchideeën, gemaakt door Sören Van Laer, Aymeric Chaouche en Eglantine Blanckaert. Je kan inspiratie opdoen bij de bloemstukken, boeketjes en tafelversiering. Ook raak je vast betoverd door de herfstcollectie van Agora.

Kom op maandag 6 september !

Heb je de eerste opendeurdag op 30 augustus gemist? Je krijgt een tweede kans op maandag 6 september van 7.00 tot 20.00 uur bij het Agora filiaal in Keizershoek 312, Kontich.

■ www.agoragroup.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.