Aanrader: nieuw boek ‘International Floral Art’

Het floral book ‘International Floral Art’ is een (twee)jaarlijkse bloemlezing van de fantastische en onuitputtelijke mogelijkheden met bloemen. Elke editie is een dwarsdoorsnede van de florale wereld: nieuwe talenten en gevestigde namen. Editie 2021-2022 is een nieuw hoogtepunt en bewijst meteen dat COVID-19 niet aan de creativiteit kan raken!

Gezien in Fleur Creatief !

Dit is geen praktisch stap-voor-stap handboek, geen themaboek en ook geen monografie van een bepaalde florist. Verwacht je wel aan tal van persoonlijke creaties die fenomenaal in beeld zijn gebracht.

“De kwaliteit heeft geenszins geleden onder de pandemie”, zegt Jaak Van Damme, bezieler en uitgever van het boek. “De creativiteit die aan bod komt, is opnieuw van een bijzonder hoog peil. Mijn respect en waardering voor het prachtige, verfijnde werk dat de geselecteerden ons hebben voorgelegd. Het maakt van deze floristen ware kunstenaars.”

De kwaliteit van het floral design heeft geenszins geleden onder de pandemie” — Jaak Van Damme, bezieler van het boek

Voeg daar de internationale context aan toe en een gedeelde passie voor bloemen, en je krijgt een uitermate boeiend platform.

“De Russische floral designers bieden steeds kwaliteit, weliswaar met een donkere toets. De Japanners blijven meesters in verfijning en beheersing. Naast enkele sterke persoonlijkheden in Wit-Rusland zijn de nieuwe toppers in het Verre Oosten te vinden, waar Singapore en Hong Kong het voortouw nemen.”

INTERNATIONAL FLORAL ART 2021-2022

Dé referentie in de internationale wereld van de bloemsierkunst!

? Persoonlijke creaties van meesterfloristen uit alle hoeken van de wereld
? Creativiteit van een bijzonder hoog niveau
? Topwerk van zowel aanstormend talent als gevestigde waarden

€ 59,90

Verschijningsdatum: eind mei 2021

PRE-ORDER nu met de LEZERSACTIE

Bestel vóór 15 juni 2021 en krijg het boek gratis thuis geleverd.

Ja, ik bestel dit boek nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.