AANRADER | Volg de online cursussen floral design van Pim van den Akker

Wil je jouw techniek als bloemist verder verbeteren, maar heb je geen zin in een schoolse opleiding? Het online programma van Flower Factor is dé oplossing!

Het online programma is gebaseerd op het boek ‘Floral Design Manual’ van de Nederlandse floral designer Pim van den Akker, de drijvende kracht achter Flower Factor.


Instapniveau

Niveau 1 van het programma bestaat uit 12 hoofdstukken met bijna 100 instructie- en inspiratievideo’s. Fris je geheugen en basisvaardigheden op en leer nieuwe handige kneepjes van het vak. Snel, gemakkelijk en online toegankelijk!


🎥 Bekijk de video“Deze cursussen bestaan om jouw leven als bloemist te vergemakkelijken, maar ik hoop dat ze je ook het nodige plezier verschaffen.” — Pim van den Akker


Expertniveau

Niveau 2 gaat over het verbreden van je kennis, origineel materiaalgebruik, bijzondere technieken, het creëren van spannende contrasten en de commerciële kant van de bloemsierkunst. Meer dan 100 instructie- en inspiratievideo’s verdeeld over 16 hoofdstukken stimuleren de creatieve geest van studenten, floristen en experts.


🎥 Bekijk de videoSchrijf je in & maak de mooiste bloemencreaties!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.