9 nieuwe rozen van Alexandra Farms

Alexandra Farms, ‘s werelds grootste teler van verse tuinrozen, lanceert negen nieuwe tuinrozen.

Wabara collectie

Rose Farm Keiji, een Japanse veredelaar stelt drie variëteiten voor, exclusief verkrijgbaar bij Alexandra Farms.

Advertising
 

Ioli
  • De golvende bloemblaadjes van Ioli in luxueus lavendel krijgen diepte door accenten van beige-roze. Deze luchtige, gerimpelde trosroos straalt een antieke elegantie uit. Haar middelgrote bloemen kunnen 12 dagen in de vaas blijven staan.
Aoi Fuga
  • Aoi Fuga kleurt Perzisch roze met een vleugje lavendel. De middelgrote bloemen openen wijd en staan meestal met drie op een steel.
Sola
  • Sola heeft golvende buitenste bloemblaadjes in stoffig roze met hier en daar helder, roodachtig-roze, met een zandkleurig hart. Sola past goed bij roze, perzik, karamel of een vergelijkbare warme, aardse tint.

Deluxe collectie

De Deluxe-tuinrozencollectie bevat drie nieuwe tuinrozen en drie trosrozen.

Special Bride
  • Special Bride is een klassieke bruidsroos met grote, komvormige bloemen en meer dan 200 bloemblaadjes in zuiver wit en zachtroze. Haar buitenste bloemblaadjes vormen sterachtige punten, terwijl haar middelste bloemblaadjes zich ontvouwen in tedere plooitjes om een gouden, bijna verborgen hart te onthullen.
White Ashley
  • White Ashley is de zus van de populaire roze variëteit, Ashley. Ze heeft een grote platte rozetvorm en een botercrème hart. Haar stevige bloemblaadjes openen zich aan de buitenkant tot sterpuntjes, met wervelende plooitjes in het binnenste van de roos.
Westminster Abbey
  • Met golvende bloemblaadjes van een buitengewone platinakleur, omrand met roze kant, is Westminster Abbey een roos die haar vorstelijke en elegante naam waardig is. Ze begint als een rozig beige dat snel overgaat in lichtgrijs. Met wel 150 bloemblaadjes kunnen haar grote bloemen wel 12 dagen in de vaas blijven staan.
Blanche
  • De zuiver witte trosroos, de toepasselijk genaamde Blanche, spreidt haar bloemblaadjes wijd uit in ongeveer vijf dagen en vormt een ondiepe beker met een weidse uitstalling. Deze schoonheid heeft een crèmekleurig accent in het centrum en een lichtgroene tint in haar buitenste bloemblaadjes.
Sahara Sensation
  • Sahara Sensation is een werkelijk sensationele trosroos, met kleuren als het eerste licht van de dageraad, het gouden zand van de woestijn en bleke perzik. Ze opent zich tot halverwege en behoudt dan haar vorm om de binnenste bloemblaadjes te onthullen die een gesloten spiraal vormen.
Wedding Rosever
  • Met ongeveer 30 bloemblaadjes per bloem, bloeit Wedding Rosever in zachte golven van blozend roze en wit als ze wijd opengaan en luchtige, gerimpelde rozetten vormen. Ze krijgt vier of meer middelgrote bloesems per stengel.

www.alexandrafarms.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.