6de Floral Tweetjam #FTJ6

Op vrijdag 4 september van 13.00 tot 15.30 uur organiseert FlowerFactor.com voor de zesde keer het internationale event voor bloemisten: Floral TweetJam. Het event wordt gehouden in Delft (Nederland) en is gratis te volgen via een livestream op www.flowerfactor.com. Floral TweetJam biedt volop inspiratie en praktische informatie voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met snijbloemen en kamerplanten. Tijdens Floral TweetJam wordt voornamelijk Engels gesproken. Na afloop van het event zijn de diverse video’s online terug te zien.

Thema

Floral TweetjamTijdens Floral Tweetjam zijn live presentaties en demonstraties te volgen van meer dan twintig internationale bloemisten en vakspecialisten als Pim van den Akker (Nederland), Alex Segura Arana (Spanje) en Julie Pearson (Verenigd Koninkrijk). Het thema van de Floral TweetJam is ‘Vintage Fall’. Behalve voor bloemdecoraties is er tijdens Floral Tweetjam ook veel aandacht voor marketing, bedrijfshygiëne en productkennis.

Twitter

Online kijkers kunnen ook een bijdrage leveren aan Floral TweetJam via twitter. Een ieder die een vraag heeft of een mening wil delen kan dat eenvoudig doen door #FTJ6 in de tweet te vermelden. Vanaf het event worden zoveel mogelijk vragen beantwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.