6 hartvormige Valentijnscreaties met Oasis

Valentijn is hét moment om uit te pakken met de verschillende hartvormen van Oasis steekschuim. Kijk hoe onze bloemstylisten er creatief mee aan de slag gingen!

Een boeket krijgen met Valentijn is natuurlijk leuk, maar wat dan gedacht van een prachtig gestileerd rozenhart op een bed van rozenblaadjes? Maak het steekschuimen hart van Smithers-Oasis gewoon even vast aan de takkenconstructie zodat je het nadien nog netjes kan verleggen.

Stijlvolle rozencreatie met OASIS steekschuim in hartvorm, gemaakt door Franky Bollingh – ©Studio PSG

Een tafelstuk wordt zoveel romantischer als je je niet beperkt tot één hart, maar voor twee harten kiest en er ook nog kaarsen bij plaatst. Op die manier stimuleer je als bloemist in één klap een extra aankoop.

Romantisch tafereel – Charlotte Bartholomé – ©StudioPSG

Donkerrood is dan wel dé Valentijnskleur bij uitstek, sommigen houden meer van lichtere tinten zoals pastelroze. Dit steekschuimen hart vinden wij alvast moeilijk te weerstaan.

La vie en rose – Manon Escoubet – ©StudioPSG

Het hart hoeft niet altijd opgevuld te zijn. Je kan ook kiezen voor steekschuim met enkel de contouren van een hart. De takken zorgen voor een mooie opvulling.


Een hart in 3D-vorm vergt een pak meer rozen, goed voor een hogere prijsklasse, maar liefde kent geen grenzen, toch? Wie zijn liefde in overvloed wil tonen, scoort bijzonder hoge punten met een Valentijnscreatie met het OASIS Bioline 3D Heart.


Deze wandcreatie kan gerust ook na Valentijn nog een poos blijven hangen, want het is evengoed een lentefrisse eyecatcher.

Geurend hyacintenhart – Atelier Sören Van Laer – ©StudioPSG

Smithers-Oasis heeft liefst 31 verschillende hartvormige basissen steekschuim. Bekijk ze allemaal en laat jouw creativiteit de vrije loop!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.