5 bruidsboeketten perfect voor de herfst

Een bruidsboeket is onmisbaar op jouw speciale dag. Welke bloemen je kiest, is vaak afhankelijk van het seizoen. Oranje, bordeauxrood, lavendel, zonnebloemgeel, deze en nog vele andere kleuren zijn zeer populair in de herfstperiode. Maar welke kleuren moet je dan kiezen? Wij zochten voor jou de 5 mooiste herfstboeketten uit.

Trendy perzik met bordeauxrood

Bordeauxrood doet het altijd goed. Witte jurken en bordeauxrode accessoires zijn dan ook helemaal trendy. Maak het geheel wat lichter en speelser door perzikkleurige bloemen toe te voegen. Je zal zien dat het een match made in heaven is!

Geurige lavendel

Met lavendel heb je eigenlijk 2 vliegen in 1 klap: je hebt een prachtig boeket en het ruikt nog heerlijk ook! Bovendien is paars de laatste jaren heel populair op bruiloften. Tip: verwerk wat lavendel in de decoratie. Op die manier breng je kleur op tafel én sommige lavendel is zelfs eetbaar!

Natuurlijk groen met dennenappels

Dennenappels in een boeket? Tuurlijk! Dankzij de groene en bruine tinten hangt er een natuurlijke en rustgevende sfeer. Voeg daarbij eender welke witte bloem en je boeket straalt.
Dit boeket kan zelfs gebruikt worden in de wintermaanden. En net zoals de lavendel, kan je de dennenappels gebruiken in de tafeldecoratie.

 

Fleurige zonnebloemen

Zonnebloemen zijn de perfecte keuze voor jouw najaarsbruiloft. Ze zijn leuk, kleurrijk en maken iedereen vrolijk, dat is toch wat je wilt? Je kan kiezen voor een boeket met enkel zonnebloemen of je kan hier en daar madeliefjes of gipskruid toevoegen voor een meer heldere look. Draagt de bruidegom een marineblauw pak, dan passen jullie uitstekend bij elkaar.

Maagdelijk wit

Traditionele huwelijken zijn nog steeds het populairst. Daarom is het groene en witte kleurenpalet meestal de favoriet van de bruid. Het voordeel aan dit eenvoudig boeket is dat je er alles mee kan doen. Je kan blijven bij een eenvoudig feest en eenvoudige kledij. Of je kan samen met je partner kiezen voor een kleurrijke outfit waarbij het bescheiden boeket zeker past.

Meer inspiratie nodig? Lees dan hier verder.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.