3 agendatips voor zomer vol bloemenpret

Hoe ga jij de zomermaanden vullen? Lekker luieren, hard werken of is er ruimte voor ook wat leuks?

Advertising
 

Fleur Magazine selecteerde 3 megaleuke doe-dingen om je zomer helemaal mee op te fleuren.

3. Business & pleasure in Frankfurt

Moeite om je werk los te laten? Dan is Tendence in Frankfurt de ideale uitstap! Na een bezoek aan de internationale vakbeurs in consumentengoederen (29 juni-1 juli) ben je helemaal herbronnen, klaar om het najaar barstensvol inspiratie tegemoet te treden. ’s Anderendaags maak je toch een wandeling langs de Main? Zitbanken in overvloed, net zoals terrasjes, restaurantjes en barretjes. Geniet zeker van een drankje bij het Maincafé, beroemd in heel zomers Frankfurt! Je kan er een ligstoel huren en uitblazen tot zonsondergang. Maar je kan ook een boottripje boeken om Frankfurt by night te verkennen en genieten van de feeëriek verlichte skyline, de mooiste van Duitsland.

Geen zin in een lange autorit?

Een “Tendence Hotel Package” boek je al vanaf 79 euro.


2. Flowerpower in stadhuis Brussel

Van 14 tot 18 augustus kan je in het stadhuis van Brussel naar Flowertime, een stijlvolle bloemenexpositie of zoals de organisatoren het zelf omschrijven: “zomerse bloemenmagie” gecreëerd door de ontwerpers van het befaamde bloementapijt en de Floraliën. Je bewondert 100.000 bloemen in 13 historische ruimtes. Nadien schuif je op de Grote Markt aan voor een dampende casserolle mosselen. Vergeet in de nabijgelegen Koninginnengalerij zeker ook geen doosje door jou geselecteerde pralines mee te nemen!


1. Masterclass met Harijanto Setiawan

Altijd al eens willen weten hoe je events magistraal met bloemen kan aankleden? Dan krijg je deze zomer een buitenkans met het bezoek van Harijanto Setiawan aan België. Deze internationaal gereputeerde florist & eventdesigner uit Singapore staat wereldwijd aan de top. Hij maakt meesterlijke bloemencreaties die uit sprookjesfilms geplukt lijken. Geef je ogen de kost tijdens zijn masterclass bij Agora Kontich!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: