3D bloemengraffiti in 3 steden

Om de snijbloemencampagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig!’ in Nederland extra te ondersteunen zijn er op donderdag 11 oktober in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam spectaculaire ‘graffitistukken’ van echte bloemen verschenen.

De levensgrote bloemstukken toonden prikkelende kreten als ‘Meer Samen’, ‘Meer Lef’ en ‘Meer Lol’ om de positieve effecten die bloemen hebben nog eens extra te benadrukken.

De 3D kunstwerken waren twee dagen lang te bewonderen voor het publiek. Influencers, waaronder de populaire Gwen van Poorten van BNN, waren ingeschakeld om de boodschap op sociale media verder te verspreiden. Daarnaast was ook nationale pers aanwezig om zelf het positieve effect van bloemen te ervaren.

 

We Hebben Meer bloemen nodig!

De actie was onderdeel van de nieuwe internationale snijbloemencampagne ‘We Hebben Meer bloemen nodig!’. Deze campagne is de afgelopen twee weken volop in de media verschenen. Met de campagne wil Mooiwatbloemendoen.nl de consument vertellen welke positieve effecten bloemen teweeg brengen, in een tijd waarin consumenten steeds weer verlangen naar écht contact.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: