3 manieren om WK bloemsierkunst te volgen

De mooiste boeketten. De meest overweldigende bloemstukken. ‘s Werelds beste floral designers. Dat wil je toch niet missen? Check daarom of je Fleur Creatief al volgt op Facebook en Instagram. Dan brengen onze 3 reporters in Philadelphia het WK tot in jouw huiskamer.

Fleur Creatief is de officiële mediapartner van de FTD-Interflora-Fleurop World Cup, die van 1 tot en met 3 maart plaatsvindt in de Verenigde Staten.

Onze verslaggevers An Theunynck (hoofdredactrice Fleur Creatief), Regine Motmans (art director Fleuramour) en Ella Fodor (internationaal floral designer) brengen drie dagen lang verslag uit van het reilen en zeilen op het WK. Ze volgen de 23 deelnemers aan de eindronde, posten de mooiste video’s en foto’s en brengen live verslag uit.

Vanzelfsprekend verneem je ook als eerste wie de nieuwe wereldkampioen wordt!


>> 1. Check HIER of je Fleur Creatief al volgt op Facebook  :

  • Klik onder de grote foto bovenaan op de Facebookpagina van Fleur Creatief op  . Zo, je zal nu onze berichten over het WK ontvangen via Facebook!
  • Staat er al  op de Facebookpagina van Fleur Creatief? Dan hoef je niets meer te doen. Je volgt Fleur Creatief al en zal alle berichten over het WK ontvangen!

>> 2. Check HIER of je Fleur Creatief al volgt op Instagram  :

  • Klik op het vergrootglas op je Instagram-account en typ ‘Fleur Creatief’. Klik op . Je zal nu alle berichten over het WK ontvangen via Instagram!

>> 3. Op de Engelstalige website van Fleur Creatief krijg je in een oogopslag de laatste artikels over het WK te zien.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.