Bloemenpracht op Fleuramour – Crystal & Flowers

Van 20 tot en met 22 mei kon je je batterijen gaan opladen met een stevige dosis flower power tijdens FLEURAMOUR – CRYSTAL & FLOWERS. Je ontdekte er prachtige bloemendesigns, demonstraties bloemstyling, kristallen vazen, een pop-up markt en een waaier aan florale boeken.

Advertising
 

🌼🌺🌻 Floral designs van Belgische floristen

FLEURAMOUR – CRYSTAL & FLOWERS nam je mee op een parcours langs duizenden bloemen, in alle kleuren en soorten, verwerkt in fascinerende decoraties door Belgische bloemsierkunstenaars. Van groots tot lieflijk klein: deze creaties zijn een ode aan de creativiteit.

De rode draad doorheen het volledige parcours was het thema ‘Freedom’, waar alle floristen een persoonlijke betekenis aan geven. De ene verlangt naar reizen en bouwt een inspirerende florale vertrekhal, anderen willen met hun decoratie het onderwerp ‘kunnen zijn wie je bent’ bespreekbaar maken.

“Mensen worden steevast in hokjes geplaatst en krijgen een etiket opgeplakt. Daar willen wij komaf mee maken. Met ons floraal ontwerp ‘Au-delà des limites’ (Voorbij de grenzen) brengen we een ode aan vrij zijn om te zijn wie je bent”, vertellen florale kunstenaars Florent Dodeigne en Coline Godefroid over hun creatie (foto onder).

In totaal namen meer dan 35 floristen deel aan dit evenement van FLEUR CREATIEF.


Nog meer sfeerbeelden
Grote feesteditie FLEURAMOUR in het najaar

Zorg dat je in het najaar zeker langsgaat op de jubileumeditie van grote broer FLEURAMOUR – PASSION FOR FLOWERS! Dit wereldwijd vermaarde bloemenfestival op het kasteeldomein van Alden Biesen in Bilzen gaat helemaal all the way. Van 23 tot en met 26 september 2022 betoveren 100 van ‘s werelds strafste floral designers jou met waanzinnige bloemencreaties in een paradijs van 150.000 bloemen. In 2022 viert het evenement haar 25-jarig zilveren jubileum met het thema MAGIE. Een niet te missen evenement!

Boek jouw tickets nu online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.