FLORIADE EXPO 2022

Wat is Floriade Expo 2022?

Eén keer in de 10 jaar vormt een stad in Nederland het decor van Floriade Expo. Dit jaar is Almere het podium van deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Almere is de plaats waar je naar toe kunt reizen om te genieten van bloemen, planten, groenten, fruit én groene innovaties, allemaal in het thema ‘Growing Green Cities’. NS en Floriade werken samen om bezoekers duurzaam en onbezorgd naar de Expo te laten reizen.


Wat is er te zien en doen bij Floriade?

Het Floriade-park is een levend laboratorium met mooie voorbeelden uit de tuinbouw en daarbuiten om steden leuker en leefbaarder te maken. Verrassende innovaties worden hier afgewisseld met inspirerende tuinen, leuke attracties, een spetterend kunst- en cultuurprogramma, speeltuinen, lekker eten en nog veel meer. Lees er meer over op deze pagina.Is het park in 1 dag volledig te bezoeken?

Het Floriade-park is een 60 hectare groot park waar van alles te ontdekken en te beleven is. Ontdek onder andere de Nederlandse tuinbouw, nationale paviljoens, de landenpaviljoens en het kunst- en cultuurprogramma dat elk seizoen wisselt. Genoeg om Floriade meerdere keren te bezoeken dus. Koop nu je Floriade Pas en krijg onbeperkt toegang.


Wat zijn de openingstijden van het park?

Floriade Expo 2022 is van 14 april tot en met 9 oktober 2022 dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Hoeveel kosten de tickets?

Entreetickets zijn geldig voor één dag Floriade Expo 2022 inclusief een enkele rit met de kabelbaan.

Volwassene

Vanaf € 29,00

CJP

Vanaf € 20,30

Kind 4 t/m 12 jaar

Vanaf €19,00

Kind t/m 3 jaar

Gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.