? FLEUR ANNUAL : een uniek overzicht van aanbieders in bloemen, planten & decoratie

Waar koop jij jouw bloemen, planten of decoratie in? Ben je tevreden met de kwaliteit? Over de prijs? De levering? Of sta je open voor beter, goedkoper, nog mooier? FLEUR ANNUAL brengt een overzicht van kwaliteitsvolle aanbieders in bloemen, planten, accessoires en decoratie.

Hulp voor professionals in bloemen, planten & decoratie

Vroeger kocht je jouw bloemen en planten in op de veiling, bij een groothandel of via een lijnrijder. Simpel was dat. Vandaag is de keuze overweldigend. Door de explosie van het internet. En doordat de aanbieders mekaar vertrappelen in hun jacht om de beste service.

Advertising
 

Groothandels, veilingen, webshops, exporteurs, lijnrijders, kwekers, plukweides… In de FLEUR ANNUAL brengen we opnieuw overzicht.

Waar je inkoopt, heeft immers een verpletterende impact op jouw imago, jouw klanttevredenheid, jouw omzet. Laat dit niet afhangen van anderen. Grijp je lot in eigen handen.

Met alle soorten inkoopkanalen én bedrijvenlijst

Maar waar kan je best inkopen? Allemaal beloven ze jou de mooiste bloemen, de beste planten, de leukste decoratie.

Weet je niet waar te beginnen?

De speciale gedrukte uitgave FLEUR ANNUAL is een staalkaart van de bloemen-, planten- en decoratiewereld in jouw buurt. Eerst brengen we een globaal overzicht van alle mogelijke inkoopkanalen, met alle voor- en nadelen. Daarnaast krijg je er een uitgebreide bedrijvenlijst bij, inclusief alle contactgegevens en vereiste info.

Aan jou alleen nog om de juiste keuze te maken!

Haal de FLEUR ANNUAL nu in huis als FLEUR PRO abonnee !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.