👍

Waar koop jij jouw bloemen, planten of decoratie in? Ben je tevreden met de kwaliteit? Over de prijs? De levering? Of sta je open voor beter, goedkoper, nog mooier? FLEUR ANNUAL brengt een overzicht van kwaliteitsvolle aanbieders in bloemen, planten, accessoires en decoratie.

Waar je inkoopt, heeft een verpletterende impact op jouw imago, jouw klanttevredenheid, jouw omzet. Laat dit niet afhangen van anderen. Grijp je lot in eigen handen. Koop verstandig in.

Advertising
 

Maar waar?

Vroeger kocht je jouw bloemen en planten in op de veiling, bij een groothandel of via een lijnrijder. Simpel was dat. Vandaag is de keuze overweldigend. Door de explosie van het internet. En doordat de aanbieders mekaar vertrappelen in hun jacht om de beste service.

Online webshops komen als paddenstoelen uit de grond gerezen. Exporteurs en lijnrijders racen om als eerste voor jouw deur te parkeren. Biokwekers trachten je met hun ecologische troeven te bezweren. Plukweides zijn de nieuwe vorm van romantiseren. Terwijl groothandels jou met kortingsacties en getrouwheidspremies voor de voeten komen gesmeten.

Help! Keuzestress!

Allemaal beloven ze jou de mooiste bloemen, de beste planten, de meest verse oogst.

Weet je niet waar te beginnen? FLEUR springt in de bres zodat jij weer een clear overview krijgt en de best mogelijke keuze kunt maken.

De speciale gedrukte uitgave FLEUR ANNUAL is een staalkaart van de bloemen-, planten- en decoratiewereld in jouw buurt. Eerst brengen we een globaal overzicht van alle mogelijke inkoopkanalen, nadien plakken we er namen op met een uitgebreide bedrijvenlijst.

Aan jou om de juiste keuze te maken!

Haal de FLEUR ANNUAL nu in huis als FLEUR PRO abonnee !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.