World Cup Berlin 2015: de resultaten

In onderstaande tabel kan u alle scores per kandidaat bekijken. Opvallend: Alex Choi, de wereldkampioen, behaalde slechts twee maal de hoogste score. Neil Whittaker was dan weer de sterkste kandidaat in de laatste rondes (de halve finale en de finale)

Resultaten WC Berlin


De gemiddelde score voor de eerste 4 opdrachten lag op 74.25. De gemiddelde score van winnaar Alex Choi lag hier verboven met 87.275 als gemiddelde score voor de eerste vier opdrachten.

In de finales lagen de scores hoger: in de halve finale was de gemiddelde score 78.028, voor de finale bedroeg het gemiddelde 77.78. Choi presteerde twee maal net onder het gemiddelde in de finale. Maar dat werd gecompenseerd door de prachtscores die hij in de tweede en derde ronde behaalde (respectievelijk 93.32 en 89.44).

Runner-up wereldkampioen, Neil Whittaker, behaalde in de eerste ronde een pover resultaat (72.5) vergeleken met de andere scores. De Franse en Nederlandse kandidaat, Frédéric Dupré en Martin Groen deden het zeker niet slecht. Groen wist zelfs de halve finale te bereiken, onder andere door zijn hoge score voor de derde opdracht, een 88.24. Dupré sleepte bij de vierde opdracht ook zilver in de wacht, hij behaalde de tweede hoogste score met 83.52.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.