PurE Seasonal Flowers promoot pioenen

In mei en juni vraagt de promotiecommissie PurE Seasonal Flowers via diverse activiteiten extra aandacht voor pioenen bij de bloemist, de groothandel en de consument.

Pioenen_fleurmagazine.beZo ondersteunt PurE Seasonal Flowers de zogenoemde pioenweken van Mijn Bloemist van de Vereniging Bloemist-Winkeliers (VBW) die van 16 tot en met 30 mei zijn. Hollands beste Bloemstylist Sarah Dikker verzorgt op dinsdag 19 mei presentaties tijdens het Happiness Event in groothandelscentrum De Pyramide in Naaldwijk. Dikker zal daar haar enthousiasme voor de typische seizoenbloem en de passie van de kwekers delen met bloemisten. Eerder was zij al te zien in het tv-programma Koffietijd, waar ze het pioenenassortiment toonde en boeketadviezen gaf.

Daarnaast verspreidt de promotiegroep PurE seasonal flowers promotiemateriaal, zoals assortimentsposters en de folder ‘Plezier met pioenen’ in het Duits, Engels en Frans. Bloemisten krijgen volop inspiratie van het veld en extra informatie over pioenen, maar ook andere typische bloemen van het seizoen zoals Astilbe, Celosia, Ageratum en Asclepias.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.