Bouquet Tales Labs: zomerse huwelijkszoenen

Bouquet Tales Labs ging opnieuw aan de slag met usual suspects Geertje Stienstra (NL), Rani Vermeulen (B), Claire Cowling (VK), Joan Stam (NL) en Annick Mertens (B). Deze keer luidde het thema ‘Summer Wedding’ en mochten de floristen zich uitleven met zomerse bloemen om een romantisch boeket samen te stellen.

Claire Cowling – Pink Jasmine

BQT-labs1062_Claire WEBClaire Cowling koos voor een mix van rozen en kleuren. Door de jasmijnranken eraan toe te voegen, creëert Cowling een speels en levendig boeket.

 

 

 

 

 

 

 

Rani Vermeulen – Pink Love

WEB02

 

Rani Vermeulen koos voor clusters van bloemen in verschillende roze tinten. Ze gaf het boeket dan ook niet voor niets de naam ‘Pink Love’. De kleuren van de bloemen laten dromen van een leven vol romantiek.

 

 

 

 

Bekijk de rest van de Bouquets Tales composities in het juninummer van Fleur!

Joan Stam – Wrapped up

WEB07Het contrast tussen de zachte viltlagen en de rechte lijnen van het grasstaal zorgen voor een interessant reliëf in het boeket. De gelijmde chrysanten geven het boeket een grappig en origineel accent. Een verrassend bruidsboeket!

Joan Stam – Summer Glow

WEB06

Joan Stam koos bij dit boeket om enkel rode en oranje tinten te gebruiken. De warme tinten zorgen ervoor dat het boeket een warme gloed verspreidt, net zoals de liefde van de twee tortelduifjes!

Rani Vermeulen – Vivid Bride

BQT-labs1080_Ranni WEB

Rani Vermeulen koos voor de zachte tinten in het roze spectrum. Door toevoeging van de groene kleur, schept ze contrast in het boeket, wat het een levendige uitstraling geeft.

Annick Mertens – Traditional White

BQT-labs1127 - Annick WEBHuwelijken worden nog steeds vaak geassocieerd met wit: wit kleed, witte sluier en wit boeket. Om ode te brengen aan die traditie, combineerde Annick Mertens verschillende witte bloemen, met een groene invulling om de frisheid van het boeket te accentueren. Deze kleuren leveren steeds een luxueus en stijlvol boeket op, zelfs als het wat losser gebonden wordt.

Geertje Stienstra – Pastel Romance

WEB01

Geertje bracht enkele mooie pastelkeuren in roze tinten bij elkaar. Door het zwevende pitriet geeft ze het boeket een romantisch cachet met een speelse twist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.