10 redenen om deze bolchrysanten te hebben

Met de ‘Belgian Mums’ van Gediflora verleng je het zomergevoel en stel je de herfst nog even uit. In ruil voor een slokje water om de twee dagen zullen deze bolvormige najaarsplanten je op een kleurrijke manier bedanken.

Advertising
 

1. Oneindig veel kleuren
De Belgian Mums zijn verkrijgbaar in een oneindig kleurenpalet. De bontgekleurde bolchrysanten zijn te verkrijgen van wit tot paars en van geel tot rood. Er is een kleur voor elk interieur, terras en/of balkon.

2. Lange bloeiperiode
In ruil voor wat Mum love en vertroetelingen geniet je zeker 6 weken lang van de kleurrijke bloei van je Mum plant. De Belgian Mums hebben de magische kracht om je zomergevoel te verlengen. Koop je fleurige bolchrysanten begin september voor een optimaal genot.

3. Weinig onderhoud
De Belgian Mums zijn niet veeleisend. In ruil voor hun dagelijkse slokje water zullen de Mums je op een kleurrijke manier bedanken. Deze bol van goesting en goed humeur zal elke dag het zonnetje in jou naar boven halen.

4. Unieke genetica
Ons R&D-team gaat permanent op zoek naar nieuwe variëteiten. Elk jaar komen daar ongeveer tien innovaties uit. Dit zorgt voor nieuwe kleurtjes, nieuwe bloemtypes,…

5. Goedkoop
Om je interieur of terras op te fleuren hoef je helemaal geen grote budgetten te besteden. Voor een bolchrysant betaal je gemiddeld 4 euro. Combineer verschillende formaten bij elkaar en je terras of interieur heeft meteen een nieuwe re-styling gekregen.

6. Veelzijdig
Je kan de bontgekleurde Mums op verschillende manieren in je decoratie een plaatsje geven. Je kan ze een plaatsje geven op je terras, aan de voordeur, in de keuken, in de living,… Heb je buiten weinig plaats om bloempotten te zetten? Dan kan je je mum ook in een hangmat in de lucht een plaatsje geven.

7. Mooie bolvorm
Met een Belgian Mum krijg je zeker een perfecte bolvorm. De veredeling heeft jaren gewerkt aan een perfecte bolvorm en dit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van het Belgian Mums assortiment.

8. Luchtzuiverende kracht
De NASA onderzocht 25 jaar geleden al welke planten een goede filterfunctie hebben voor onze binnenlucht. Hieruit bleek dat chrysanten de belangrijkste vijf toxines filteren. Zuivere lucht is niet alleen gezonder, het zorgt ook voor hogere activiteit van de hersenen, een scherper concentratievermogen en een extra stimulans voor het leervermogen. Daarnaast bevordert een zuivere lucht het ademhalen en het slapen. We kunnen de chrysant dus een superplant noemen.

9. Herfstbloeier
De meeste bloemen en planten geven het beste van zichzelf in de lente en de zomer. Wanneer deze zijn uitgebloeid, is het de beurt aan de kleurrijke bolchrysanten. De chrysant is een echte herfstbloeier en zorgt ervoor dat je langer kan genieten van prachtige kleuren en fleurige geuren.

10. Hip en trendy
De Belgian Mums zijn helemaal in en passen helemaal in het ‘Indian Summer’ concept. De vrolijke kleurtjes verlengen ongetwijfeld het zomergevoel. Verschillende kleuren en potten worden gemixt en gematcht om een gezellige en nonchalante sfeer te creëren.

>> belgianmums.be

>> gediflora.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: