10 euro korting in webshop Chrysal

Als lezer van Fleur Magazine kan je nu profiteren van een leuke korting op Chrysal producten. Je kent Chrysal ongetwijfeld van de wereldberoemde zakjes bloemenvoeding: Chrysal Universeel. Daarnaast biedt de internationale marktleider in bloemenvoeding ook professionele oplossingen voor in de winkel.

Chrysal is al tientallen jaren een drijvende kracht in de bloemen- en plantenindustrie. Of je nu bloemen of planten kweekt, transporteert, verkoopt of er thuis van geniet, Chrysal heeft de beste oplossingen om je bloemen en planten langer mooi en vers te houden.

Met de oplossingen van Chrysal blijven je bloemen veel langer mooi. Naast de zakjes bloemenvoeding kan je onder meer ook kiezen voor:

  • de conditioner ‘Chrysal Professional 2’
  • de bloemenvoeding voor bloemstukken en kant-en-klaar-vazen Chrysal Professional 3

Kortingscode

Deze en meer producten kan je aanschaffen bij de groothandel, maar ook rechtstreeks via de webshop. Gebruik de kortingscode Shop19, dan ontvang je 10 euro korting bij een bestelling van minimaal 100 euro!

Daarnaast worden bestellingen boven de 50 euro gratis bezorgd in België en Nederland.

Advies nodig?

Ook daarbij wil Chrysal je helpen. “Wij delen graag onze kennis over bloem- en plantverzorging. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website waar je naast productinformatie ook bergen tips kunt vinden. Ervaar ook wat Chrysal voor jouw bloemen kan doen en zorg voor een blije klant!”

>> chrysal.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: