Bloemenbeurs IFTF doet dromen van meer


De bloemensector heeft er een geslaagde editie opzitten van IFTF, de internationale vakbeurs voor de sierteelt in Vijfhuizen in Noord-Holland. Bekijk hier hoe het er aan toe ging tijdens de eerste coronaproof editie.

Het was de eerste keer sinds corona dat commerçanten uit de hele sierteeltwereld nog eens konden netwerken tijdens de gerenommeerde IFTF-beurs.

Advertising
 

De locatie ‘Expo Haarlemmermeer’ voldoet immers aan alle vereiste voorwaarden om een tentoonstelling te organiseren, inclusief het frisse lucht ventilatiesysteem dat in de serre-type tentoonstellingshal standaard is ingebouwd. Dit, samen met de aanstaande versoepeling van de huidige Covid-19 beperkingen, gaf de organisatoren het volste vertrouwen dat IFTF opnieuw een succesvolle editie zou worden. En zo geschiedde.

Er werden heel wat contacten gelegd en deals gesloten. Een opsteker, na een moeilijk anderhalf jaar waarin de bloemensector voorzichtig de rug rechtte te midden van de internationale crisis. Het is daarom van groot belang dat het beursverloop in 2022 meer normaal zal zijn.

Een impressie van IFTF 2021

Foto’s: Jasper van Dijk / IFTF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.