WIN 10×2 tickets Floradecora + Christmasworld 2018 !

Fleur Magazine mag dankzij de organisatie 10 duotickets weggeven voor Floradecora en Christmasworld in Frankfurt. Doe snel mee en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels !

Floradecora vindt plaats van 26 tot en met 30 januari 2018 in Messe Frankfurt. Op een oppervlakte van 12.000 m² kan je rondstruinen tussen een gigantisch aanbod van bloemen en decoratie. Als bezoeker kan je er de producten afzonderlijk bekijken, maar ook samengesteld in arrangement, boeket of sfeeropstelling. Uiteraard is Floradecora ook the place to be om je zakenrelaties uit te breiden !

Advertising

Tegelijk vindt in dezelfde beurs in Frankfurt het nog veel grotere Christmasworld plaats, ook van 26 tot en met 30 januari 2018. Dit is dan weer de toonaangevende beurs in decoratiemateriaal voor allerhande feestperiodes en kerst in het bijzonder.

Om kans te maken op één van de tien duotickets voor Floradecora én Christmasworld, moet je meedoen aan onderstaande wedstrijd en de vragen zo correct mogelijk beantwoorden. De winnaars worden begin januari persoonlijk verwittigd.

Doe mee en win!

 

>> floradecora.messefrankfurt.com

Geef een reactie