[BOEK] De gebundelde geheimen van de vakman

De Spaanse florist Carles Fontanillas  ontwikkelde een volwaardig videoplatform genaamd ‘FLOOS’, waarop floristen handige video workshops boordevol technieken kunnen bekijken. Je vindt er  foto’s, schetsen, video’s en uitleg over deze creatie op de site. Naast het online platform, kun je FLOOS nu ook consulteren in boekvorm: ‘The Crafter’s Secret Vol. 01’. Tijd om je als gevorderde bloemschikliefhebber aan iets groters te wagen? 

Trots toont FLOOS het indrukwekkende werk van acht internationale designers die al van bij de oprichting van het platform deel uitmaakten van de FLOOS-familie. De floristen in kwestie zijn Brigitte Heinrichs (Duitsland), Alex Segura (Spanje), Bea Beroy (Spanje), Natalia Zhizhko (Rusland), Daniel Santamaria (Spanje), Joseph Massie (Verenigd Koninkrijk), Berit Skjøttgaard (Denemarken)  en Carles J. Fontanillas (Spanje). Alle bloemsierkunstenaars hebben zorgvuldig hun favoriete ontwerpen geselecteerd, wat het eerste volume een persoonlijke touch geeft.

Ook bij de keuze van de ontwerpen schuwen de editors de nostalgie niet: Het boek telt 24 stap-voor-stap florale recepten die in het prille begin van FLOOS het platform mee op de kaart helpen zetten. Elk ontwerp wordt vergezeld van uitvoerige instructies, ijzersterke fotografie en QR codes waarmee je als lezer via de website van FLOOS kan gaan kijken naar de video waar je de designer aan de slag kan zien.

FLOOS – The Crafter’s Secret Vol.01

Formaat : 29.50 x 24 x 2cm – paperback
Pagina’s: 268
Meertalige uitgave: Engels, Spaans en Russisch
Prijs: € 49,50

>>> fleurshop.be

Geef een reactie