Ambassadeurs Fleuramour openen IPM (en jij kan meedoen)

Op dinsdag 23 januari begint IPM, de gerenommeerde planten- en bloemenbeurs in het Duitse Essen. Designers van Fleuramour krijgen de eer om de vierdaagse demoreeks af te trappen.

Advertising

De presentatie van Fleur Creatief en Fleuramour tijdens IPM op 23 januari om 14 uur belooft extra interessant te worden. Niet alleen krijgen de aanwezigen een preview van Fleuramour 2018, ook kunnen ze floraal samenwerken met 5 internationale topfloristen.

Eerst brengen Natalia Zizko, Tom De Houwer, Brigitte Heinrichs, Julia Marie Schmitt en Sören Van Laer tijdens hun demo’s elk drie creaties: een bruidswerk, een lentecreatie (een nest) en een creatie met seizoensbloemen (bollen en knollen).

Daarnaast bereiden Sören en Julia nog een groot arrangement voor dat centraal op het podium zal staan en dat afgewerkt zal worden door de andere internationale designers en waaraan ook floristen uit het publiek kunnen deelnemen. Zij krijgen daarnaast ook een boekje van Fleuramour.

Op deze manier wil Fleur Creatief, samen met de Duitse floristenvereniging FDF, internationale floristen laten samenkomen, samenwerken en hen kwalitatief werk laten maken.

>> ipm-essen.de

Geef een reactie